Vägning 7

Veckans resultat: +0,5 kg
Totalt: - 3,7 kg

Haft en ganska dålig vecka men från och med igår är det nya tag som gäller. Blev nästan ingen motion alls förra veckan och lite för mycket glass.

Uppdatering

Blivit dåligt med inlägg denna vecka men har haft mycket att tänka på. Intervjun gick bra men jag vet att det är tuff konkurrens och att jag inte har den erfarenhet som vanligtvis krävs för ett sådant jobb. Men tror att jag gav ett gott intryck och är nöjd med min insats. Kommer dock inte få svar förrän nästnäst vecka på grund av att ekonomichefen har semester.

Midsommar igår var jättetrevligt. Firade med grillat och jordgubbar tillsammans med sambon. Toppenväder var det också. Njuter verkligen av att spendera första riktiga sommaren i Linköping. Imorgon tänkte vi ta bussen till Bergs slussar och ta med oss lite picknick om det är fint väder.Deadline

Känt mig lite stressad inför deadlinen i sommarkurserna på torsdag. Missar ju en hel dag imorgon. Men efter en effektiv morgon så var jag klar innan lunch :) Har spenderat ett par timmar i solen med och nu på kvällen försöker jag ladda upp inför morgondagen. Det kommer bli en lång och nervös dag. Även om jag försöker låta bli att bli så nervös. Fast egentligen är jag inte så nervös, känner mer att det ska bli spännande. Tidig morgon också, tåget går redan klockan 7.00 från station och sedan är jag inte hemma förrän 20.00.

Ändrat tillbaka till den gamla designen idag så nu ska det förhoppningsvis gå att kommentera alla inlägg.

Mot skåne

För cirka en vecka sedan sökte jag ett jobb på ett mulitinationellt företag i Skåne och på onsdag åker jag ner dit på en intervju.  Så håll gärna ett par tummar för min skull! Det är verkligen ett drömjobb och jag skulle bli överlycklig om jag fick tjänsten.

Kvällspromenad

Tog en kvällspromenad med Rexie i Rydspåret. En sträcka på cirka 4 km som tog 53 minuter. Solen tittade fram och det blev varmare än vad jag trodde att skulle bli. Fick dock lite ont i ryggen i slutet av promenaden.

Helgen

Det har blivit dåligt med inlägg i helgen och det beror väl först och främst på två anledningar. Hela lördagen spenderades framför teven och sedan har jag pluggat. I sommar har jag sommarlov fast ändå inte. Jag läser två sommarkurser på distans och första deadlinen på båda kurserna är på torsdag. Men efter en effektiv helg så är jag nästan klar, bara några opponeringar kvar.

Det har inte direkt blivit någon träning i helgen. Bara väldigt korta promenader. Jag var ute och gick i fredags och sedan tvättade jag. Och av det fick jag så ont i ryggen. Nu verkar ryggen må bättre igen men jag måste vara försiktig och försöka undvika att gå på asfalt.

Vägning 6

Veckans resultat: -0,6 kg
Totalt: -4,2 kg

Första delmålet avklarat (-3,7 kg) och allt känns så lätt just nu! Svårt att fatta att det går så bra just nu när det har känts så svårt hela våren fram till maj.


En liten cykeltur

Hade tänkt att ta en längre promenad ikväll med hunden men det skulle bli alldeles för varmt för honom. Så jag tog en kort promenad med hunden och sedan en cykeltur fram och tillbaka till Malmslätt. 7 km på cirka 30 min. Bättre än ingen motion alls i alla fall :)

Till middag har vi ätit grillad kyckling med sallad och fetaost. Verkligen jättegott och mättande.

PS

Om bloggen ser knepig ut beror det på att jag försöker göra om designen lite.

En underbar dag

Första dagen på sommarlovet som jag vaknar upp till strålande sol. Dock började dagen inte så bra. Glömde nycklarna när jag var ute med hunden förut, inte så smart eftersom jag inte kommer in i byggnaden utan nycklarna. Men det löste sig som tur är :)

Har nyss ätit en god frukost i form av en smörgås med pumpafrön i och med philadelphiaost och paprika. Druckit lite kaffe och vatten också. Om en stund tänker jag gå ut och sätta mig solen.

Ingen morgonpromenad denna morgon. Insåg ganska snabbt att det skulle bli alldeles för varmt för hunden. Tar nog en promenad ikväll istället och vilar ryggen lite. Städade hela dagen igår och det kändes lite grann i ryggen.

Morgonpromenad nr 2

Nyss tagit en morgonpromenad med hunden i Rydskogen. Det blev en runda på 3,9 km och det gick inte fort. Rundan tog cirka 48 minuter.

Det gör inte alls lika ont i ryggen idag som igår. Men det är inte helt bra än. Var nog bara träningsvärk som tur är.Bilden ovan är inte från Rydskogen utan jag tog den när vi gick i Kärna mosse häromdagen.

Vägning 5

Veckans resultat: -0,5 kg
Totalt: -3,6 kg

-0,5 kg är ändå ett bra resultat med tanke på att det har varit tentavecka och jatt ag knappt alls har motionerat nåt förrän i lördags. Målet för denna vecka var ju -0,6 kg så det missade jag ju med ett ynka hekto. Men det gör inte så mycket då har ju jag nåt att se fram emot nästa vecka.

Ont i ryggen

Vaknade upp med ganska så ont i ryggen idag. Förhoppningsvis är det bara träningsvärk. Hade egentligen tänkt att ta en morgonpromenad men skjuter lite på det och tar nog en kortare promenad i eftermiddag. Är nog inte riktigt van att gå så långt som det blev igår.

Solen skiner här men det blåser ganska mycket. Vi har eftermiddagssol så solen har inte riktigt tittat fram på vår sida än. Men när den gör det så tänkte jag gå ut och sätta mig en stund.

Morgonpromenad

Motionerar sällan på morgonen. Svårt att hinna med innan skolan och så. Men första dagen på sommarlovet gick det alldeles utmärkt :)

Tog med mig hunden och gick mot Malmslätt, svängde av vid Kärna kyrka och fortsatte in mot Kärna mosse (ett naturreservat) och sedan tillbaka mot Ryd. Blev sammanlagt en promenad på 8 km som tog 1 h och 40 min.


Dåligt med motion

Dåligt med motion denna vecka på grund av tentan men jag ska ta igen det i helgen och nästa vecka. Men har kommit upp i 10 000 steg idag och igår i alla fall. Vardagsmotion är bra det med!

En trevlig överraskning

Jag har precis skrivit terminens sista tenta, Ekonomisk politik, och den gick ganska bra. Skulle bli riktigt besviken om jag inte klarar den. Min lillebror kom och hälsade på igår och åkte hem precis innan min tenta idag. Vi hade en jättetrevlig dag där vi besökte bland annat Vingåkers Factory Outlet. Jag köpte 2 t-shirtar och 2 tröjor med märket Puma. Halva priset mot sportaffärerna.

Överraskningen var att jag träffade på Jessica i affärn. Hon är lika glad och trevlig i verkligheten som på sin blogg!

Vägning 4

Veckans vägning: -2,0 kg
Totalt resultat: -3,1 kg

Det går framåt. Förra veckan stora plus är borta med råge. Tills nästa vecka siktar jag på att väga mindre än vad jag gjorde efter julen (alltså för sex månader sen). Det är 6 hekto dit. Det borde jag klara av :)

Räkna kalorier

Jag har räknat kalorier den senaste månaden. Fast utan har skrivit ned det på papper och det har fungerat bra för mig. Men igår fyllde jag år och då blev det lite utsvävningar men inte lika stora som vanligt måste jag tillägga. En glass, lite cider och lite ost och kex på kvällen.

Idag har jag räknat kalorierna och målet var att hamna mellan 1200 och 1500. Med kvällsmat har jag än så länge ätit 1216 kalorier idag. Väldigt bra med andra ord och då har jag ätit ungefär som jag har gjort den senaste månaden.

Vägning imorgon också. Tror på minus.

Vägning 3

Veckans resultat: +1,3 kg
Totalt resultat: -1,1 kg

Inte så besviken faktiskt som man skulle kunna. Väntat mig ett rejält plus eftersom jag var hemma i Degerfors i helgen och hälsade på. Men nu är jag på G igen efter helgen och tror på ett rejält minus till nästa vecka istället.

RSS 2.0