Halloj!

Blev plötsligt sugen att blogga lite igen efter att att ha blivit inspirerad av J's övervikt. Det går varken bra eller dåligt för mig just nu. Ställt undan vågen ett tag. Försöker vara ute och gå så mycket som jag kan. Förra veckan blev det inte så mycket, cirka 140 min men betydligt bättre än ingenting.

För övrigt var förra veckan en väldigt knepig vecka. Det var veckan då tentaresultatet i redovisningsteorin skulle komma och jag gick mest runt och var deppig över det. Trodde verkligen inte att jag skulle klara tentan. Men det gjorde jag! Men en hel poäng som marginal. Lite tur ska man ha :) Så skönt! Det innebär att jag är helt klar i skolan och att jag kan ta ut min examen. Kommer dock att fortsätta att läsa lite kurser terminen ut så nästa tenta är redan nästa vecka. Men det gör inte så mycket. Trivs verkligen med mina kurskamrater.

Kommentarer
Postat av: Smala Jessica

Låter som ett bra sätta att komma igång, vågen är inte allt, bara man rör på sig så mår man bättre :) Grattis till tentan, du är riktigt duktig du!GRATTIS TILL DIN EXAMEN! :D

Stora kramar

2010-05-03 @ 21:54:19
URL: http://smalajessica.wordpress.com
Postat av: Lena

Grattis än en gång!! Du har verkligen kämpat, fattar inte hur du orkar... Kram

2010-05-04 @ 05:01:45
URL: http://zitalena.blogspot.com
Postat av: Helena

Kul att du skriver igen :-) Grattis till tentan!

kramis

2010-05-04 @ 09:17:00
URL: http://tausert.wordpress.com
Postat av: j's övervikt

Hej och GRATTIS TILL EXAMEN! :D

Tack för dina kommentarer i bloggen, jag blir lika glad varje gång!

Jag blev även glad att jag kunde inspirera dig till att skriva ett inlägg, för jag är övertygad om att vi är flera som läser din blogg regelbundet! :)Nu ska jag koka gröt, ha en riktigt bra dag! Kram

2010-05-05 @ 09:22:42
URL: http://jsovervikt.blogg.se/
Postat av: cecilia

härligt att du börjar blogga igen! De går inte så bra för mig heller, så du är inte ensam. Idag tog jag mod till mig, ringde till vårdcentralen och sa att jag ville ha en remis till överviktsmottagningen. Jag har insett att jag klarar nog inte att banta på egen hand. Fick tid 26 maj hos husläkaren, sen ska han skriva en remis - håll tummarna för mig.kram å kämpa påPS! GRATTIS TILL EXAMEN!!!

2010-05-05 @ 16:42:14
URL: http://cettcilias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0